Akoestische panelen

Ook voor Akoestische panelen kunt u bij ons terecht

Wij leveren en monteren een breed scala aan akoestische panelen, waardoor u gegarandeerd kunt slagen bij Parket Tree. Al onze akoestische panelen zijn van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. De akoestische wandpanelen zijn een geweldige oplossing voor het verminderen van geluid in verschillende soorten ruimtes. De akoestische panelen kunnen worden gebruikt voor muren, TV-walls, plafond, hoofdborden bed, in het gangpad, kapstok , keukenwand of restaurant. Deze panelen zijn ontworpen om geluid te absorberen en te weerkaatsen. Onze wandpanelen zijn hittebestendig en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in warmere ruimtes of plekken zoals rondom openhaarden of CV-ketel ruimtes.

 

 

Contact opnemen

Akoestische hout panelen

De akoestische wandpanelen zijn een geweldige oplossing voor het verminderen van geluid in verschillende soorten ruimtes. De akoestische panelen kunnen worden gebruikt voor muren, TV-walls, plafond, hoofdborden bed, in het gangpad, kapstok, keukenwand of restaurant. Deze prachtige houten wandpanelen zijn 260cm hoog , 52,6cm breed en 22 mm dik en gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk (hout) toplaag FSC gecertificeerd materiaal. Met deze luxe wandpanelen  creëert u een elegante en natuurlijke sfeer. Door de grote maten zijn de wandpanelen altijd op maat te snijden. De latjes zijn bevestigd op akoestisch vilt.

Akoestische steen panelen

De akoestische wandpanelen zijn een geweldige oplossing voor het verminderen van geluid in verschillende soorten ruimtes. De akoestische panelen kunnen worden gebruikt voor muren, TV-walls, plafond, hoofdborden bed, in het gangpad, kapstok, keukenwand of restaurant. Deze prachtige houten wandpanelen zijn 260cm hoog , 52,6cm breed en 22 mm dik en gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk (steen) toplaag FSC gecertificeerd materiaal. Met deze luxe wandpanelen  creëert u een elegante en natuurlijke sfeer. Door de grote maten zijn de wandpanelen altijd op maat te snijden. De latjes zijn bevestigd op akoestisch vilt.

Akoestische flexibele panelen

De akoestische wandpanelen zijn een geweldige oplossing voor het verminderen van geluid in verschillende soorten ruimtes. De akoestische panelen kunnen worden gebruikt voor muren, TV-walls, plafond, hoofdborden bed, in het gangpad, kapstok, keukenwand of restaurant. Deze prachtige houten wandpanelen zijn 260cm hoog , 52,6cm breed en 22 mm dik en gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk (flexibel hout) toplaag FSC gecertificeerd materiaal. Met deze luxe wandpanelen  creëert u een elegante en natuurlijke sfeer. Door de grote maten zijn de wandpanelen altijd op maat te snijden. De latjes zijn bevestigd op akoestisch vilt.