Raamdecoratie

Ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht

Wij leveren en monteren een breed scala aan raamdecoraties, waardoor u gegarandeerd kunt slagen bij Parket Tree. Al onze jaloeziën, houten jaloeziën, plissés, duorolgordijnen,  vouwgordijnen en shutters zijn van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Contact opnemen

Duo rolgordijnen

Regel zelf u privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn. Door de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kan je oneindig variëren. Naast de verschillende kleuren is er ook keuze uit brede en extra brede banen. Is het rolgordijn voor de slaapkamer, kies dan een verduisterende stof zodat het extra donker is. Voor de keuken zijn er brandwerende stoffen. Personaliseren kan met de gewenste cassette, bediening en uiteraard kleuren en stoffen.

Houten jaloezieen

Houten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan u interieur. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Onder de kleuren vind u onder andere eiken, walnoot en wengé. Maak de houten horizontale jaloezieën persoonlijk met de opties die we hebben op gebied van lamelbreedte, ladderband, aluminium bovenbak en unieke koordknopen. Door de ontwikkelingen in productiemethoden is er nu ook een collectie van houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Plissegordijnen

Voor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing. Driehoeksramen of ronde ramen, trapeziumramen, allemaal geen probleem! Personaliseer u plisségordijnen door u eigen systeem te kiezen: Vrijhangend, dag & nacht, top down/bottom up of speciaal voor draaikiepramen. En of dat nog niet genoeg is, zijn plissés ook nog verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. We hebben rolgordijnen in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Laat het rolgordijn op maat maken en er komt geen licht langs de randen. Rolgordijnen hebben een luxere en exclusievere uitstraling wanneer je gebruik maakt van accessoires, bijzondere stoffen of stiksels.U kunt ze verder personaliseren met ringen, een onderlat of design bediening.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn brengt sfeer in het interieur. Vanwege de grote keuze in stoffen zit er altijd één voor u bij. Laat ze open op een mooie dag en sluit ze half op een druilerige dag. Net als gordijnen geven vouwgordijnen een warm en geborgen gevoel. Een vouwgordijn laat zich eenvoudig bedienen door het kettingsysteem. De baleinen zijn uit het vouwgordijn te halen waardoor deze ook gemakkelijk gereinigd kunnen worden en laat jouw vouwgordijn(-en) op maat maken waardoor hij strak tegen het raam valt.

Horizontale jaloezieen

Wilt u uw interieur een frisse en sfeervolle uitstraling geven? Dan zijn horizontale jaloezieën wellicht iets voor u! Bepaal zelf de lichtinval door de lamellen te kantelen. De jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen via een koord. Daarnaast zijn de jaloezieën eenvoudig zelf te monteren.

 

Verticale jaloezieen

Wilt u uw interieur een frisse en sfeervolle uitstraling geven? Dan zijn verticale jaloezieën wellicht iets voor u! Bepaal zelf de lichtinval door de lamellen te kantelen. De jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen via een koord. Daarnaast zijn de jaloezieën eenvoudig zelf te monteren.