Trap renovatie

Trap renovatie

Als de binnenkomer van een huis is een fraaie trap een echte aanwinst. Aangezien smaken verschillen en ieder huis zijn eigen sfeer heeft, hebben wij een ruim assortiment producten voor duurzame traprenovatie.

Met een fraai gerenoveerde trap oogt uw huis weer als nieuw. Het voegt echt iets toe aan de sfeer van uw huis. Van dichte trappen tot open (wentel)trappen.

 

Contact opnemen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Elke combinatie kan gerealiseerd worden! Dus welk type interieur u ook heeft, modern of klassiek en vintage of strak: er is altijd wel een trapbekleding die bij u en uw interieur past! Heeft u moeite met beslissen welk materiaal en welke kleur er bij uw interieur past?

Trap renovatie PVC

Waarom uw trap renoveren met PVC ?

PVC is zeer stil en geluiddempend. Ze geven weinig contactgeluid en zijn daardoor zeer geschikt voor een trap. De traptreden zullen altijd warm zijn doordat PVC de kamertemperatuur aanneemt en daardoor is het altijd behaaglijk aan de voeten. Het is een materiaal dat duurzaam is en heel lang meegaat. De trap wordt ook gerenoveerd volgens bepaalde productiemethode, die garandeert dat de vloer een zeer sterke toplaag heeft en daardoor zeer slijtvast is. Daardoor is een dergelijke hoeveelheid PVC ook relatief goedkoop in de aanschaf, omdat u er zo lang woonplezier van hebt. Ook is PVC zeer gemakkelijk in onderhoud: het houdt de trap stofvrij, even schoon dweilen en jaarlijks behandelen met een cleaner is voldoende.

Trap renovatie parket

Wat zijn de mogelijkheden?

Met parket zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn tientallen verschillende patronen en kleuren mogelijk, waardoor elke combinatie mogelijk is! Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw trap bij uw interieur en woonstijl past. Bij Parket Tree kunt u terecht voor verschillende patronen, waaronder een (dubbele) visgraat, een Hollands patroon, een Weense of Hongaarse punt, Kompasster, Bourgogne en eventueel ook zonder, met of dubbele band en bies. Kortom: veel verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de verschillende patronen inhouden, kom dan eens bij ons langs! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Heeft u een ander patroontje in gedachten? Maak uw wensen kenbaar! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel elk patroon te maken van parket.

Trap renovatie laminaat

Waarom trap renovatie laminaat?

Als u kiest voor laminaat als materiaal bij uw trap renovatie, kiest u voor een frisse uitstraling van de trap. Laminaat heeft de uitstraling van hout, maar is gemaakt van kunststof. Dit zorgt ervoor dat het relatief voordelig is om uw trap te bekleden en dat het gemakkelijk is in onderhoud.

Bij laminaat als trapbekleding worden meestal twee soorten laminaat gebruikt, namelijk HPL en CPL. Deze twee soorten lijken op elkaar, maar zijn toch iets verschillend. HPL is meer slijtvast door een dikkere bovenlaag.

De laminaten bekleding wordt doormiddel van overzettreden op de trap geplaatst. Deze overzettreden worden over de bestaande treden gezet. Het bekleden van de trap met laminaat is door onze moderne technieken en ervaren specialisten niet veel werk. Dit betekent dat laminaat voor u een relatief voordelige keuze is. Daarnaast is er niet alleen de mogelijkheid om met overzettreden te werken, maar ook met treden die zijn verlijmd met profiel.

Trap renovatie tapijt

Waarom trap renovatie tapijt?

Een traprenovatie met tapijt is een relatief goedkope optie en het brengt vele voordelen met zich mee. Tapijt heeft namelijk een isolerende werking en zorgt voor meer grip op de trap, waardoor het een veilige optie is. Ook is tapijt geluiddempend, wat een hoger comfort geeft. Het is ook mogelijk uw trap te laten stofferen. Dit kost u iets meer, maar geeft uw trap en woning wel een mooie uitstraling.

Als u bij een traprenovatie kiest voor tapijt, zijn er vele mogelijkheden. Wij leveren namelijk tapijt in vele soorten, maten en kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende structuren en materialen, zoals geweven tapijt. De tapijtsoort is bepalend voor de kwaliteit van het tapijt. U heeft bij een traprenovatie met tapijt dus alle vrijheid om zelf te bepalen hoe uw trap er uiteindelijk uit gaat zien. Zo kunt u de trap volledig naar uw stijl en de stijl van uw woning kiezen.

Trap renovatie kurk

Waarom trap renovatie kurk?

Kurk is een materiaal wat goed geschikt is voor de renovatie van uw trap. Dit komt omdat het materiaal vele voordelen met zich meebrengt. Zo is het een duurzaam materiaal, het is namelijk een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Daarnaast is het relatief voordelig om te gebruiken voor een trap renovatie. Verder is kurk geluiddempend, isoleren, kindvriendelijk en comfortabel om op te lopen. Als u kiest voor kurk kiest u voor veiligheid, comfort en stijl.

Bij een trap renovatie kurk, heeft u de keuze uit verschillende kleurtinten. Deze keuze is volledig afhankelijk van uw woning en uw wensen, u kunt dit zelf bepalen. Met een trap van kurk geeft u uw woning een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Dit creëert een moderne en rustige sfeer. En daarnaast is kurk ook nog eens comfortabel en veilig.

Intresse?

Heeft u interesse in onze traprenovatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen u uitleggen wat de plannen zijn op het gebied van uw trap. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen kijken wat het beste bij u past qua materiaal, kleur en vorm. Voor meer informatie over de verschillende materialen die wij gebruiken voor het renoveren van trappen, kom eens bij ons langs.