Het laatste Parket tree nieuws

Blijf met ons altijd op de hoogte

Al meer dan 35 jaar deskundigheid voor een veeleisende groeiende klantenkring.

Sinds 1985 staat Parket Tree voor kwaliteit, deskundigheid en een correcte uitvoering van uw opdracht. Voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, is een vloer de basis en sfeerbepalend. Daarom stellen onze klanten hoge eisen aan hun vloer. Zij verwachten niet alleen een hoogwaardige vloer, maar ook een sfeervolle uitstraling, warmte-isolerende eigenschappen, duurzaamheid en hygiëne.

Onze Nieuwsberichten

Heftruck Cursus

25 maart 2024

Afgelopen vrijdag hebben onze collega's Raymond en Marcel een cursus gehad. In de ochtend hebben ze de theorie gehad en in de middag praktijk. Eerst moesten ze vooruit slalommen  en daarna achteruit slalommen. Ze gingen daarna slalommen met kratten. Gelukkig zijn ze allebei geslaagd en kunnen ze nu veilig in ons magazijn rijden.

Lees verder

BHV Cursus

18 maart 2024

Afgelopen vrijdag heeft een deel van ons team een bhv cursus gedaan. Wij leerde hier reanimatie, verbinden van wonden, Heimlich en brand veiligheid. Renanimatie moesten wij op de pop oefenen, wonden verbinden deden we bij elkaar oefen net zoals de Heimlich. Als afsluiter moesten wij een prullenbak brandje blussen. Gelukkig was ook iedereen geslaagd voor het theorie gedeelte. Vandaag konden onze certificaten in ontvangst nemen.

Lees verder

Houten vloeren onderhoud

2 januari 2024

Heeft u een houten vloer bestaande uit massieve planken, bourgogne of tapis? Deze kan heel lang mee, 40 jaar is geen uitzondering. Kijk maar naar kastelen en oude panden waar vloeren vele tientallen jaren liggen. Let wel op: onderhoud uw vloer goed dan heeft u het langst plezier! Wordt uw vloer minder mooi? Dan kan het tijd zijn voor een...

Lees verder

Afgelopen zaterdag 16 December hadden wij met Parket Tree een bedrijfsuitje. We zijn vanaf Parket Tree Numansdorp met bus vertrokken naar Utrecht. Het was erg druk op de weg en hebben bijna 1,5 uur in de file gestaan. Aangekomen in Utrecht bij het theater hebben wij eerst met z'n alle gegeten. Om 20:00 uur starte de musical, het was een erg leuke musical. Na de musical hebben we met z'n alle nog een drankje gedaan. Gelukkig toen we met de bus weer naar huis gingen geen file gehad. Het was een erg geslaagd uitje en iedereen heeft het naar zijn of haar zin gehad. 

Lees verder

Nieuw bedrijfspand

7 november 2023

Afgelopen week zijn er collega's verhuisd naar het nieuwe kantoor pand. Vanwege de groei van ons bedrijf werd het erg druk op ons hoofdkantoor in Numansdorp. Albert heeft daarom besloten een 2e pand te nemen in Numansdorp. Dit is echt een kantoor ruimte en de afdeling boekhouding is hierheen verhuisd. Beneden in het pand is nog een magazijn waar nu alle tapijtvloeren worden opgeslagen. Gelukkig hoeven de collega's van het hoofdkantoor de collega's van de boekhouding niet te missen want doordat het nieuwe pand 100 meter veder is doen wij gezamenlijk lunchen op het hoofdkantoor . 

Lees verder