Over ons

Al meer dan 35 jaar deskundigheid voor een veeleisende groeiende klantenkring.

Sinds 1985 staat Parket Tree voor kwaliteit, deskundigheid en een correcte uitvoering van uw opdracht. Voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, is een vloer de basis en sfeerbepalend. Daarom stellen onze klanten hoge eisen aan hun vloer. Zij verwachten niet alleen een hoogwaardige vloer, maar ook een sfeervolle uitstraling, warmte-isolerende eigenschappen, duurzaamheid en hygiƫne.

 

Contact opnemen

Parket Tree heeft daarom een selecte groep leveranciers die aan deze eisen kunnen voldoen en biedt daarmede een uitgebreid assortiment vloeren. Ook bieden wij onder het eigen Parket Tree merk unieke vloeren aan van hoge kwaliteit, welke alleen in onze filialen te koop zijn. Dit zorgt ervoor dat u u prijstechnisch een voordelige keuze kunt maken.

Daar waar het allemaal begon

1994

Met 10 jaar ervaring in loondienst op zak begon Albert Vinke in 1994 in Roosendaal zijn eerste parketzaak. Het eerste jaar werkte hij nog in loondienst naast zijn eigen zaak. Een jaar later was dit niet meer nodig en ging hij fulltime aan de slag in zijn eigen zaak. De eerste winkel had een oppervlakte van 50 vierkante meter. Hij begon toen met 3 merken Langmoen, Pergo en Lamett. Er is inmiddels natuurlijk veel meer keuze. In de begin was het natuurlijk moeilijk. Een bedrijfsbus had hij nog niet. De parket vloer laden hij op een aanhangwagen en zo ging hij naar de klant. Een keer kwam hij aan bij de klant en toen was onderweg de halve ondervloer weggewaaid.

De eerste jaren

van 1996 tm 2011

Twee jaar later na de start werd in Numansdorp de tweede winkel geopend. Dit was het moment om personeel aan te nemen en om de eerste bedrijfs wagens te kopen. Tot 2000 kwamen er nog 3 winkels bij en in 2006 werd er een winkel in Heerenveen overgenomen. In 2006 is Parket Tree begonnen als hersteller van vloeren voor de bekende verzekeringsmaatschappijen. In 2007 werd de winkel in Barendrecht geopend. Loop der jaren zijn er winkels weg gegaan zoals Roosendaal, Rotterdam en Uden, ook zijn er weer andere Parket Tree winkels geopend door zelfstandige ondernemers. In Juli 2011 is de winkel in Numansdorp getroffen door een brand. Dit was een grote klap voor Parket Tree, na maanden van weder opbouw ging Parket Tree Numansdorp op 8 Oktober 2011 weer open.

Hoe het nu gaat

2022

Inmiddels heeft Albert, 18 man in dienst. Allemaal vakmensen en zelfs nog medewerkers vanaf het eerste uur en door Albert zelf opgeleid. Albert zijn vrouw Petra is hoofd schade en zorgt ervoor dat alles op kantoor in de juiste banen verloopt. Albert is trots op zijn team, in de winkels helpen deskundige adviseurs de klant met het maken van de juiste keuzes. De parketteurs zorgen er voor dat de kwaliteitsvloer ook perfect gelegd wordt. Op kantoor zorgen de medewerkers ervoor dat de parketteur bij u komt op het juiste adres en tijd en natuurijk met de juiste vloer. Kantoor medewerkers zorgen ervoor dat u vriendelijk te woord gestaan word bij al u vragen. Ook staan er inmiddels meer dan 10 wagens op wagenpark van Parket Tree. Albert zit inmiddels niet meer op de vloer, hij is expert en voert zijn taken als directeur uit. Elke vloer van Parket Tree is kwaliteit en echt vakmanschap. Parket Tree is trots op u als klant te mogen verwelkomen en te verblijden met een nieuwe vloer. We hopen u snel te zien in een van onze filialen.